Uw opdracht is bij ons in de beste handen

In handen van mensen die uw werk graag uit handen willen nemen! Wij verpakken, stellen producten samen, etiketteren en ga zo maar door. Geen opdracht is ons te groot of te veel. Wij beloven altijd het volgende: afspraak is afspraak, alles is altijd op tijd en volgens afgesproken werkwijze en eerder overeengekomen prijs. Wij leveren altijd een top product af! Zamensterk heeft een eigen opslag ruimte en een flexibele opslagketen, mogelijkheden om uw producten op te slaan, zodat er een flexibele distributie keten ontstaat. Hierdoor is het mogelijk op afroep uw producten uit te leveren. Zamensterk opereert vanuit haar missie en visie in het belang van de klant. De klant staat centraal, en problemen worden omgevormd naar oplossingen.

Wij werken samen met

Maatschappelijke betrokkenheid

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid geven wij succesvol vorm aan begeleiding en integratie van verschillende doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door hen in samenwerking met verschillende zorginstellingen te begeleiden op alle treden van de participatieladder.

Uitgangspunten

Volwaardig burgerschap, maatschappelijke integratie en onafhankelijkheid van uitkering zijn hierbij essentiële uitgangspunten.

Leer- en ervaringsproces

Kandidaten kunnen direct starten binnen het werkbedrijf van Zamensterk. Tijdens hun leer- en ervaringsproces wordt de gehele bedrijfsvoering hiervoor ter beschikking gesteld.

Onze diensten

Etiketteren

Verkoopeenheden voorzien van het juiste etiket.

Meer info

Verpakken

Het vervaardigen van verkoopklare eenheden.

Meer info

Krimpen

Van bulkvoorraden naar individuele verkoopeenheden.

Meer info

Blisteren

Het verpakken en sealen van verkoopeenheden.

Meer info

Assembleren

Samenvoegen van halffabricaten tot eindproduct.

Meer info

Zamensterk is meer dan een leerwerkbedrijf

Wij stellen ons als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen, zodat deze naar eigen vermogen kunnen participeren in de maatschappij.

Vraag offerte aan